Усю шкільну родину об'єднав УСПІХ!

День матері, Всесвітній день вишиванки, День родини, День Європи… Календарні аркуші тільки й встигають повідомляти про нові й нові події. Але зібрали разом усю шкільну родину 18 травня не лише ці дати. На декілька годин нас усіх об’єднав УСПІХ!

Успіх наших дітей у першу чергу, успіх мудрих наставників і, звичайно ж, успіх батьків. Такими словами розпочали урочисту частину родинного свята – нагородження переможців - директор школи Івашина Г. М. і заступник директора з навчально-виховної роботи Бистрицька Н. А.

Упродовж урочистої частини на сцену підіймалися кращі з кращих: ті, хто всі одинадцять років був прикладом у навчанні чи громадській діяльності й ті, хто отримував свою першу нагороду; хто долав шлях до успіху самотужки й ті, хто підставив надійне плече своїй команді…

Серед них – переможці районного етапу учнівських олімпіад, інтелектуальна візитівка нашої школи. Школа оплесками вітала Галяна Богдана, Годонюка Романа, Ємцеву Поліну, Самарську Вікторію, Шевченка Андрія, Харитонова Олексія, Сьомика Кирила, на рахунку яких декілька перемог.

Теплими словами вітали й переможців творчих конкурсів Рагуліну Поліну, Паламарчук Анастасію, Гуменюк Поліну, Нєфьодову Алісу.

Підсумки районної спартакіади переконали, що наші учні серед кращих спортсменів району. Це й перемога Рекуненко Богдани, Шевченка Андрія, Стуленя Олексія й Самарської Вікторії в районному етапі олімпіади з фізичної культури, й перемоги в змаганнях з волейболу, баскетболу, міні-футболу, настільного тенісу й шашок. Порадували виступи команд «Козацький гарт» та «Олімпійське лелеченя», команда зі спортивного орієнтування.

Вихованці художньої студії «Богданівські самоцвіти» вписали нову славну сторінку до шкільного літопису. 32(!) роботи-переможці за підсумками журі районного етапу Всеукраїнського конкурсу-виставки декоративно-ужиткового й образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край!» поповнять експозиції шкільного музею, а ще ці роботи стали справжньою окрасою свята.

/Files/photogallery/1525/P1270027.jpg/Files/photogallery/1525/P1270028.jpg/Files/photogallery/1525/P1270030.jpg

На сцену піднімалися переможці інтерактивних конкурсів: Всеукраїнського природничого конкурсу «Колосок», Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру», шкільного та регіонального рівнів ігор та конкурсів «Соняшник», «Патріот», «Sunflower», «Бебрас».

/Files/photogallery/1525/P1270033.jpg/Files/photogallery/1525/P1270047.jpg/Files/photogallery/1525/P1270074.jpg/Files/photogallery/1525/P1270078.jpg/Files/photogallery/1525/P1270072.jpg/Files/photogallery/1525/P1270073.jpg

Свої знання, уміння, конкурентноспроможність демонструють районні переможці в обласних етапах конкурсів. Успішно виступили Шевченко Андрій і Галян Богдан, отримавши ІІ й ІІІ місце в обласному етапі олімпіади з трудового навчання, а Харитонов Олексій став кращим у олімпіаді з інформаційних технологій.

Ємцева Поліна здобула ІІ місце за підсумками обласного етапу Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Свою першу серйозну нагороду отримує Степаненко Нікіта за І місце в обласному фестивалі сторітеллінгу.

ІІІ місце в Міжрегіональному конкурсі патріотичної пісні та поезії "Слався, рідна Україно!" отримали наші “золоті голоси” Путятіна Олеся й Рекуненко Богдана.

Дипломами відзначені проекти Самарської Вікторії та Арушанян Анастасії в обласному фестивалі "Ми твоя, Україно, надія"

Маємо й командні місця. Щиро вітаємо волейбольну команду з ІІІ місцем в обласних зональних змаганнях.

Ось так, оголошуючи все нові й нові імена, дійшли організатори заходу до найважливішого підсумку нашої роботи - визначення номінацій року.

Цього року педагогічний колектив визначив такі номінації:

Інтелектуал року - Харитонов Олексій

Спортсмен року - Шевченко Андрій

Відкриття року - Ємцева Поліна

Учень року - Галян Богдан

/Files/photogallery/1525/P1270088.jpg/Files/photogallery/1525/P1270083.jpg Ну, і як не згадати найбільше наше цьогорічне відкриття – команду юних робототехніків «Sap terra». На початку року – це ще абсолютні новачки в STEM-освіті, а сьогодні – досвідчені дизайнери робота, інженери, менеджери, зі значним досвідом участі в соціальних та екологічних проектах. Пройдено шлях пошуків і невдач, відкриттів і перемог. Сьогодні – це кумири школи, і не тільки через участь у престижних змаганнях у Харкові та Києві. З їх легкої руки у школі розпочалася справжня «кубикорубикоманія». Свою вправність зі складання кубика Рубика продемонстрували саптерівці й на святі: три учасники склали три кубики за 1 хвилину 32 секунди. Діти в захваті. Відповіддю на запитання до залу, хто хоче так навчитися, був ліс рук. Тож, шановні батьки, вам є над чим (точніше, заради чого) працювати.

Традиційно під час нагородження кожен переможець залишається на сцені. Зі слів дітей, почуваються вони гордо й натхненно. Напевне, цього не скажеш про тих, хто залишається в залі, жодного разу так і не піднявшись за нагородою. Сподіваємося, що наступного року кожен досягне свого Олімпу.

З побажаннями успіхів, перемог, здоров’я, подякою на адресу вчителів завершили урочисту частину директор школи й заступник. Далі – щирі вітання всім учасникам і гостям свята. Жоден клас не залишився байдужим, кожен хотів здивувати й привітати найдорожчих людей – батьків, бабусь і дідусів. Запальні танки у виконанні учнів 2-4, 6 й 10 класів, пісні першокласників та учнів середньої й старшої школи не залишили байдужими нікого в залі.

/Files/photogallery/1525/P1270095.jpg/Files/photogallery/1525/P1270096.jpg/Files/photogallery/1525/P1270117.jpg/Files/photogallery/1525/P1270122.jpg/Files/photogallery/1525/P1270109.jpg/Files/photogallery/1525/P1270111.jpg

Свято завершилося виконанням улюбленої всіма пісні «Перлина-Україна». Більше того, більшість учнів початкової школи ще й затанцювали!

Сподіваємося, що ніхто не пошкодував за часом. Нові імена переможців, теплі слова ведучих, щирі виступи дітей адресовані нам, дорослим, подарували радість і надію на майбутнє.

Щиро вдячні всім виконавцям, організатору заходу Скригун О. А., музичному керівнику Лесику В. М., хореографу Курленковій Ю. Г., класним керівникам.

Світлини зі свята можна переглянути за посиланням.

Кiлькiсть переглядiв: 165

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.