Повернутися до звичайного режиму

Цікава екскурсія для найменших відвідувачів

Сьогодні до нашого музею декоративно-ужиткового мистецтва завітали найменші відвідувачі - вихованці ясел-садка "Вишенька". Дітям цікавим було все: і розповідь керівника музею Скригун Людмили Леонідівни, і творчі роботи з бісеру, аплікації з соломки, розписані дощечки й тарілі, картини. Малеча із захопленням роздивлялася поробки, виготовлені з дерева, паперу, тканини й навіть газет.

/Files/images/відвід.jpg/Files/images/відвід1.jpg/Files/images/відвід8.jpg/Files/images/відвід5.jpg/Files/images/відвід9.jpg/Files/images/відвід7.jpg/Files/images/відвід2.jpg

Побачивши світлини знайомих місцевих майстринь - своїх виховательок Олени Іванівни Похиль і Ганни Валеріївни Гуменюк, помічників вихователя Галини Володимирівни Цугуй і Наталії Вікторівни Довженко - дітки дуже зраділи. Мабуть, для багатьох було відкриттям, які таланти мають їхні наставники.

Було чим поділитися й малечі. Вони розказали, як майструють в дитячому садочку разом зі своїми виховательками, що роблять вдома з батьками. І не тільки вдома, бо і в садочку мами й дітки працювали разом на занятті. Тож з нетерпінням чекаємо на юних майстрів у школі.

Дякуємо маленьким гостям за добрі відгуки й запрошуємо ще на гостину.

Звертаємося до всіх! Двері нашого музею завжди відчинені для небайдужих до краси й творчості!

Кiлькiсть переглядiв: 229

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.