Інтелектуальний марафон юних богданівців

Завершальні акорди ІІ (районного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад, "розбір польотів", короткий відпочинок - і знов до праці. Це про наших переможців районного етапу учнівських олімпіад.

Школа щорічно займає ІІ почесне місце (з неприхованою надією на І) у районному рейтингу. Маємо 17 переможців, 11 з яких захищатимуть честь громади в обласному етапі.

Упродовж майже двадцяти років наш заклад не поступається призовими місцями в олімпіаді з української мови й літератури. Сьогоднішні випускники вже самі хваляться вихованими ними переможцями, а наші вчителі радіють новим зірочкам на філологічному Олімпі. І цьогоріч Паламарчук Анастасія і Ємцева Поліна підтвердили високий рівень знань з предмета, зайнявши ІІ місце в районному етапі.

Довго чекали ми призових місць в олімпіаді з англійської мови. Дякуємо Поваренко Я. О. і Харитонову Олексію за перемогу! Олексій - активний учасник мовного табору GoCamp. Спілкування з волонтеркою Анною, бажання знати й уміти більше дали хороший результат.

Харитонов Олексій разом із вчителем Кузьміною Н. П. пишаються й результатами участі в олімпіаді з математики - ІІ місце!

Сьогодні достеменно невідомо, чи стануть предмети історія та правознавство профільними для випускників Сьомика Кирила й Самарської Вікторії, однак точно відомі їх результати в районних олімпіадах з цих предметів: Сьомик К. - ІІІ місце з історії і ІІІ місце - у Самарської В. з правознавства. Вітаємо учнів і вчителя Трушик Т. М.

Уже не перший рік за підсумками ІІ (районного) етапу учнівських олімпіад відзначено вчителя Веремія В. С. як педагога, який підготував найбільшу кількість переможців. І цей рік не став винятком: до складу переможців увійшли Галян Богдан (І місце), Стулень Олексій (І місце), Осоненко Дмитро (ІІ місце), Мацюк Вячеслав (ІІІ місце). Це переможці олімпіади з трудового навчання. Уже кілька років поспіль наші вихованці посідають призові місця в обласному етапі олімпіади з цього предмета, тож маємо прекрасну школу підготовки до інтелектуальних змагань. Порадували вчителя Веремія В. С. і юні ІТішники. В олімпіаді з інформаційних технологій переможцями стали Харитонов Олексій (і місце), Ценов Денис (ІІІ місце) і Воронов Денис (ІІІ місце).

Поглиблене вивчення предмета, власний приклад учителя, активна участь у позакласній і гуртковій роботі - запорука успіху юних спортсменів не лише в учнівській Спартакіаді, а й в районному етапі олімпіади з фізичної культури. Вітаємо Рекуненко Богдану й Стуленя Олексія з І місцем, Самарську ВІкторію з ІІ місцем. Дякуємо Фурсі В. О. за плідну працю.

У олімпіаді з екології один із кращих результатів показав одинадцятикласник Сьомик Кирило - ІІ місце. Вітаємо Кирила й учителя Бистрицького Г, В.

12 учнів, які принесли 17 перемог. Як бачимо, є й свої рекордсмени: Харитонов Олексій став переможцем трьох олімпіад, Самарська Вікторія, Сьомик Кирило, Стулень Олексій - переможці олімпіад з двох предметів.

Дякуємо учням і вчителям за наполегливу працю, творчість, сумління. Незабаром розпочнеться ІІІ (обласний) етап інтелектуальних змагань. Бажаємо Ємцевій П., Паламарчук А., Харитонову О., Галяну Б., Осоненку Д., Стуленю О., Рекуненко Б., Ценову Д., Воронову Д. подальших перемог, впевненості в своїх силах.

Більше про результати ІІ (районного) етапу Всеукрїнських учнівських олімпіад у 2018/2019 навчальному році читайте за посиланням.

Кiлькiсть переглядiв: 231

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.