Ми стали добрішими на 35 книг, або Як школа відзначала Міжнародний День дарування книги

Як вимірювати доброту? Якими одиницями? Мабуть, багато хто читав вислів: книга - одиниця доброти. Тож ми стали сьогодні добрішими на 35 книг! І це ще не остаточний результат виклику, який кинули другокласники всій школі.

Упродовж двох тижнів, у той час, як усі радилися, яку ж літературу подарувати шкільній бібліотеці, учні другого класу проводили соціологічне дослідження, готували подарунки дошкільнятам.

І ось 14 лютого у Міжнародний день дарування книги першими отримали подарунки вихованці дошкільного закладу "Вишенька", а потім у актовій залі зібралася вся шкільна родина. Дуже приємно, що кожен клас долучився до челенджу й підготував цікаву презентацію книжкового видання. Молодці, учні 1,2, 4, 5, 6, 7, 10 класів, які презентували по кілька видань.

Долучилися до акції й учителі. Скригун Людмила Леонідівна й Івашина Галина Миколаївна подарували сучасні твори відомих авторів. Методичне об`єднання учителів суспільно-гуманітарних дисциплін замовили літературу для і про підлітків. Тож, як кажуть, товар уже в дорозі. Після канікул уже можна буде насолоджуватися читанням цікавих книг.

Підсумком заходу стала виставка подарованих видань. Є й близькі та дорогі комусь ще з перших років життя, а є й зовсім новенькі книжки, що пахнуть неповторним ароматом. У кожній із них незвідані таємниці, які вже з нетерпінням хочуть відкривати наші учні. Одним словом, читати - не перечитати! Тож ми чекаємо в недалекому майбутньому запрошення на літературні кав`ярні, квести, посиденьки.

Дякуємо учням другого класу й Курленковій Валентині Анатоліївні за чудові ідею й свято, бібліотекарю Путятіній Світлані Євгенівні й педагогу-організатору Поваренко Яні Олександрівні за організацію заходу, прекрасну фотозону.

Кiлькiсть переглядiв: 313

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.