Не зраджуємо добрим традиціям

Трудовий та учнівський колективи традиційно вийшли на весняну толоку. Підмітання подвір`я, прополка ділянок, висадка багаторічних квітів, приведення до ладу прилеглої території – далеко неповний перелік необхідних справ, до яких взялися ми під час заходу.

/Files/images/маллі2.jpg/Files/images/маллі1.jpg

Приємно було спостерігати за роботою найменших учасників толоки: як старанно вимітали, як ретельно збирали сміття… Молодці й учні старших класів. Милують око прибрані ділянки, зелені насадження, чистий стадіон. Учні 9 й 10 класів упорядкували територію біля визначних місць села Богданівка.

/Files/images/страші2.jpg/Files/images/страші.jpg

Знайшлася робота й дорослим. Велика територія навколо школи потребує не тільки постійної уваги й прибирання, а й міцних чоловічих рук. Тож кілька годин – і купи листя, сухостою розчищено.

Працювали весело й завзято. То з того, то з іншого кутка чулися веселі перемовини між класами, лунали пісні, сміх. Правду кажуть, зроблене з радістю не може не радувати око.

Дякуємо всім за активну участь у толоці. Шануймо свою працю і довкілля!

А також нагадуємо про флешмоб, що шириться світом. Його мета - зробити нашу планету красивою і чистою. Суть: зробити селфі на фоні засміченої ділянки - прибрати її - і знову селфі на фоні краси й чистоти. Тож класи, які до цього часу не можуть визначитися з викликом, ця інформація для вас!

Кiлькiсть переглядiв: 160

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.