Повернутися до звичайного режиму

День відкритих дверей у Богданівській школі

Сьомого травня адміністрація закладу й педагогічний колектив запросили батьків сьогоднішніх і майбутніх школярів на День відкритих дверей. Мета заходу – ознайомлення з умовами перебування й навчання дітей у школі, особливостями освітнього процесу та освітніми послугами, які надає школа.

Під час екскурсії батьки завітали до шкільного музею образотворчого мистецтва, де ознайомилися з роботами місцевих майстринь та учнів школи. Керівник Скригун Людмила Леонідівна розповіла про діяльність художньої студії «Богданівські самоцвіти», до якої входять гуртки «Петриківський розпис», «Аплікація з соломки», «Квіллінг», «Витинанка». Приємно було спостерігати за батьками, які з гордістю розглядали роботи своїх дітей.

/Files/images/муззейй1.jpg/Files/images/муззейй2.jpg/Files/images/муззейй3.jpg

Директор школи Івашина Галина Миколаївна продовжила екскурсію шкільним подвір’ям, територія якого з кожним роком стає все гарнішою і сучаснішою. Сьогодні з нетерпінням дітвора чекає на відкриття сучасного спортивного майданчика, де можна буде займатися футболом, волейболом, стрітболом.

/Files/images/стадіон1.jpg/Files/images/стадіон2.jpg/Files/images/стадіон3.jpg

Запросила Галина Миколаївна батьків і до спортивного залу та зробленого власними силами нового залу для занять гімнастикою і хореографією. Небайдужі батьки заглянули й до шкільної котельні, і до їдальні. Звичайно, всім було цікаво побувати в 1 класі – сучасному кабінеті, в якому діти вчаться по-новому.

/Files/images/першкл.jpg/Files/images/першкл1.jpg/Files/images/першкл2.jpg

/Files/images/ззбори.jpg По завершенню екскурсії присутніх запросили до актової зали. Передусім директор подякувала батькам за допомогу в створенні умов, які вони побачили під час екскурсії, і поділилася результатами й враженнями від опитування, у якому взяли участь учні, батьки й вчителі. Питання анкети стосувалися складових успішного учня. Приємно, що багато чого досягли всі учасники освітнього процесу, але є й над чим працювати і учням, і батькам, і вчителям.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Бистрицька Наталія Анатоліївна ознайомила з особливостями закінчення 2018-2019 навчального року та проведення державної підсумкової атестації.

/Files/images/адам (1).jpg На основних напрямках виховної роботи зупинилася Скригун Оксана Адамівна, заступник директора з виховної роботи. Під час презентації батьки побачили участь дітей у програмі «Здорова школа». Їхній увазі запропоновано також відеоролик про участь кожного класу у загальношкільному заході – виклики. Саме про них говорили й учні 4 та 8 класів. Кожен із цих колективів переймається екологічними проблемами: четвертокласники сьогодні сортують сміття й закликають робити це дорослих, а восьмикласники сказали «Ні!» пластику та поліетилену й запропонували альтернативу – екоторбинки. Сьогодні вони створили сторінку в ФБ, шукають однодумців.

/Files/images/адам (2).jpg/Files/images/викл8.jpg

Тема виступу Курленкової Валентини Анатоліївни присвячена виклику учнів 2 класу «Нові книги – нові друзі», цю тему продовжила Бистрицька Н. А., яка відзначила користь і результат цього виклику.

/Files/images/немовлята-COLLAGE.jpg Поділилася також враженнями від прочитаних книг з батьками. І це були не просто книги «для душі», а твори про підлітків і для підлітків. Згодом у анкетах батьки відзначили ті видання, які хочуть прочитати самі, книги, які запропонують своїм дітям, і книги, які хочуть прочитати разом із дітьми. Радує, що жодне з презентованих видань не залишилося поза увагою, а по закінченню зборів збільшилася кількість батьків, зареєстрованих у шкільній бібліотеці.

Ось так з користю для себе й для дітей батьки провели час у стінах Богданівської школи. Сподіваємося, побачене й почуте допоможе нам разом виховувати успішних дітей. А ще, мабуть, кожен звернув увагу на останні кадри ролика про виклики: «А вам слабо?».

Як бачимо, діти чекають ініціатив від нас, дорослих. А ми запрошуємо вас 14 травня о 14.00 на родинне свято до Міжнародного дня сімї "Щастя бути разом". Захід відбудеться у місцевому Палаці культури.

Кiлькiсть переглядiв: 297

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.