Ми є тому, що їх нема. Мітинг-реквієм у Богданівці

Дрібний дощ змішував радість перемоги зі спогадами та сумними звістками. Знову гинуть хлопці за Україну, знову чийсь син, чоловік, батько ніколи не повернеться додому. Як і в сорок першому, сорок другому…

Дев’ятого травня 2019 року зібралися люди різних поколінь у стінах Богданівської школи, аби вшанувати пам'ять про полеглих і подякувати тим, хто пережив лихоліття війни та сьогодні виборює нашу свободу.

Маки, презентації, пісні у виконанні учнів 2, 4 класів, одинадцятикласниць Рекуненко Богдани й Путятіної Олесі, слова ведучих створили урочисту і в той же час теплу атмосферу. Вразив відеоролик, на якому побачили багатьох із тих, кого вже немає з нами.

/Files/images/дівчспів1 (2).jpg/Files/images/памят19 (2).jpg /Files/images/дует19.jpg

Жителів громади привітав в.о. старости Богданівського старостинського округу Ковтун Анатолій Анатолійович і закликав хвилиною мовчання вшанувати пам'ять про полеглих. Після мітингу дорослі й діти поклали квіти до пам’ятників Невідомому солдату й Скорботній матері.

/Files/images/кв.jpg/Files/images/кв2 (1).jpg/Files/images/кв3.jpg

...Дощ не втихав, дрібними сльозами проливав на землю, сумуючи за тими, кого ніколи не дочекаються рідні… Радіючи перемогам, пам’ятаймо й про них.

З Днем Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Кiлькiсть переглядiв: 124

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.