Щастя бути разом! Щастя святкувати разом!

З нетерпінням учні, батьки й вчителі чекають підсумків навчального року, які традиційно підводяться у нашій школі. Це вже багаторічна традиція з квітами, солодощами й привітаннями. Тож не зраджували їй і цьогоріч. У приміщенні місцевого Палацу культури зібралася вся шкільна родина, бо ж і захід був приурочений до Міжнародного дня сім’ї. Власне, як і завжди, але організаторам свята хотілося, аби кожна дитина піднялася на сцену для привітання, відчуття успіху й своєї значимості в команді “Богданівська школа”. Тож цьогоріч вчителі й батьки привітали кожну дитину з Міжнародним днем сім’ї, успіхами в навчанні, спорті, творчості символічним потиском рук, посмішками й врученням медалей. На кожній нагороді «викарбувано» номінацію, у якій переміг класний колектив.

Зал радо вітав клас, який із перших днів успішно взяв старт до подальших вершин у Новій українській школі. Тож перемогу в номінації «Перший крок» по праву здобув 1 клас. Сьогодні на їх рахунку ще немає значних досягнень, але ми віримо в них і радіємо їх першим успіхам. А щоб скуштувати, якою ж є перемога на смак, діти отримали солодкі подарунки.

Учні 2 класу – ініціатори виклику «Нові книги – нові друзі». Напевне, ні в кого не виникає сумнівів, що це клас, який завжди доводить справу до кінця; їхні ініціативи завжди актуальні. Це ще й клас маленьких підприємців, бо їх участь у благодійних ярмарках є найбільш результативною. Кожен захід відзначений активною участю другокласників. Тож медаль і звання «Активність і результат» цей клас отримує по праву! Ще другокласники мають і особисті досягнення, серед яких переможець районного етапу Всеукраїнського гуманітарного конкурсу “Космічні фантазії”, лауреати Міжнародного природничого конкурсу «Осінній колосок» та добрий результат у Міжнародному конкурсі з інформатики “Бебрас”.

Переможцями в номінації «Сила дружби» стали учні 3 класу. Наші третьокласники – ініціатори виклику «Передплати дитячі видання». Дякуючи їм, кожен учень школи має можливість читати дитячі й підліткові періодичні видання. Це ще й активні учасники інтерактивних конкурсів. Працьовиті, активні, творчі, згуртовані. І, як результат, вони є переможцями районного етапу виставки-конкурсу декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва, районного етапу Всеукраїнського гуманітарного конкурсу “Космічні фантазії”, лауреатами інтерактивних конкурсів “Колосок”, “Патріот” та “Бебрас.

“Назустріч відкриттям” - це не просто красиві слова, а номінація, переможцями в якій стали четвертокласники. Це наші юні дослідники. Їм цікаво все: як швидше виростити цибулю, куди дівається викинуте сміття, як і скільки росте дерево… Це й активні учасники шкільних викликів, неодноразові переможці шкільного пісенного фестивалю. Учні цього класу мають і ряд особистих перемог у ІІ (районному) етапі Міжнародного конкурсу з української мови імені П. Яцика, районної виставки “Знай і люби свій край”, районного етапу конкурсу “Космічні фантазії”. Вони й лауреати природничого конкурсу “Колосок” і Міжнародного конкурсу з інформатики “Бебрас”.


Учні 5 класу - активні учасники інтелектуального, спортивного, творчого життя школи. Їх виклик - “Зроби свій світ яскравішим”. Разом зі своїми батьками діти провели майстер-класи, під час яких показали лайфхаки, як зробити непотрібне корисним, красивим. А ще учні 5 класу - ініціатори акції “Принеси м`яч - граймо разом”. Дякуючи їм, сьогодні на шкільному подвір'ї гамірно й весело. Є в цьому класі й свої переможці ІІ (районного) етапу Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, ІІ (районного) етапу Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка, районної виставки “Знай і люби свій край”, районного етапу конкурсу “Космічні фантазії”, добрий результат в Міжнародному конкурсі з інформатики “Бебрас”.

“Командний дух” - це номінація, в якій переміг 6 клас. І цей справжній командний дух вони проявили під час шкільного Гарбузквесту. Серед учнів - учасники й переможці районного та обласного етапів спортивних змагань “Олімпійське лелеченя”. Є й особисті досягнення в районному етапі виставки “Знай і люби свій край”, районних змаганнях з шахів, районному етапі Всеукраїнського гуманітарного конкурсу “Космічні фантазії”.

“Знай наших!” - це про 7 клас, адже краще про них і не скажеш. Вони встигають скрізь: і на робототехніку, і на шкільні, районні та обласні спортивні змагання, і в художній самодіяльності беруть активну участь. Є й переможці в районному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання та в районній виставці “Знай і люби свій край”.


Перемогу в номінації “Гордість школи” по праву отримує 8 клас. Єдиний клас у школі, який на поглибленому рівні займається фізичною культурою, тож серед них найбільша кількість учасників спортивних змагань “Олімпійське лелеченя”, з волейболу, баскетболу. А ще учні цього класу - ініціатори виклику “Скажемо пластику “Ні!”. Розгорнута ними інформаційна робота вже сьогодні знаходить прихильників і однодумців.

Тож ми радо вітаємо і клас, і тих, хто має власні досягнення в ІІ (районному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури, з трудового навчання, ІІ (районного) етапу Міжнародного конкурсу імені Т. Г. Шевченка та районного етапу Міжнародного конкурсу з української мови імені П. Яцика. Серед відзначених - переможці районного етапу виставки “Знай і люби свій край”.

“Спортивна надія” - це про 9 клас, адже майже кожен із учнів - активний учасник спортивного життя школи й громади, районних змагань з волейболу, баскетболу, стрітболу, легкої атлетики, настільного тенісу. Є й переможці ІІ (районного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики, інформаційних технологій, англійської мови, трудового навчання; подолали перші сходинки Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН. Кращі з кращих отримали відмінний результат у Міжнародному конкурсі з інформатики “Бебрас”. Серед учнів цього класу учасники Всеукраїнського турніру з робототехніки.


“Здорове майбутнє” - це номінація, перемогу в якій здобув 10 клас. Десятикласники порадували цього року активною участю у багатьох заходах: Всеукраїнському турнірі з робототехніки, учнівських олімпіадах з української мови та літератури, інформаційних технологій, екології. Ініціювали виклик “Здорове харчування” й власним прикладом закликали харчуватися корисно. Учні 10 класу - активні учасники акції “Великодній кошик”. Серед особистих досягнень - перемога в ІІ (районному) етапі учнівської олімпіади з інформаційних технологій, в районних змагань із шашок та в районному етапі Всеукраїнського гуманітарного конкурсу “Космічні фантазії”


Випускний 11 клас, який усі роки був активним учасником художньої самодіяльності, спортивного життя, є переможцем у номінації “Фіналісти року”. 2018-2019 навчальний рік був таким же насиченим і результативним для наших одинадцятикласників, як і попередні. Серед їхніх досягнень перемоги в районному етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з історії, екології, правознавства, фізичної культури, інформаційних технологій; перемога в районному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук; призер районних змагань з настільного тенісу, шашок та легкої атлетики; переможець ІІ етапу обласного фестивалю-огляду “Таланти твої, Запорізький краю!”.

Уже за самими номінаціями й перемогами можна побачити, наскільки насиченим і яскравим було цього року шкільне життя. І майже кожному знайшлася справа до душі.

Традиційно директор школи Івашина Г. М. і заступник директора з навчально-виховної роботи Бистрицька Н. А. нагородили переможців зазначених конкурсів і змагань.

Зал вітав і переможців обласних змагань: призерів олімпіад з української мови та літератури Ємцеву Поліну й Паламарчук Анастасію, з фізичної культури та трудового навчання – Стуленя Олексія, з інформаційних технологій – Харитонова Олексія, з трудового навчання – Галяна Богдана.

Цінними подарунками нагороджено й переможців обласного етапу конкурсу «Космічні фантазії» Коваленко Маргариту, Гуменюк Поліну, Осоненко Юлію, Мелінчука Даніла, Грицан Марію, Ковтун Вікторію. Переможцями обласного фестивалю писанок “Писанковий рай” стали… Відзначено роботи наших учнів за підсумками обласного етапу виставки-конкурсу з декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва “Знай і люби свій край” ... Серед переможців обласного конкурсу авторської дитячої поезії та прози «Я – за єдину Україну!» Путятіна Олеся й Гуменюк Поліна, А Нєфьодова Аліса отримала ІІ місце за підсумками обласного фотоконкурсу «Тваринний світ рідного краю».

На святі підведення підсумків навчального року оголошено й переможців у шкільних номінаціях. Ними стали Ємцева Поліна й Галян Богдан – «Інтелектуал року», Харитонов Олексій – «Дослідник року», Паламарчук Анастасія – «Мовознавець року», Коваленко Маргарита – «Творчість року», Стулень Олексій – «Спортсмен року».

Вітаємо не лише з великими перемогами. На святі названо імена й тих, хто тільки розпочинає шлях до вершин знань, творчості, спорту.

Вітаємо всіх учасників освітнього процесу нашої школи, бажаємо подальших звершень, цікавого й активного шкільного життя, нових друзів і відкриттів!

Кiлькiсть переглядiв: 108

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.