Визволенню Богданівки й Чернігівського району присвячується

Щороку в середині вересня вчителі й учні нашої школи збираються на лінійку пам’яті з нагоди визволення Богданівки й Чернігівського району від німецько-фашистських загарбників.

/Files/images/визвол7.jpg/Files/images/визвол2.jpg

Не залишили нікого байдужим слова пісні «Степом, степом…», кадри з документальних хронік, тематична презентація. Зі слів ведучих Федоряк Наталії та Карнаухої Софії учасники заходу дізналися цікаву інформацію про героїв-земляків, про відомого українського письменника Миколу Трублаїні, який помер на залізничній станції Верхній Токмак-1. Звучали й спогади легендарного льотчика Олександра Покришкіна з його книги «Небо війни». Нагадали ведучі, що й сьогодні Україна знову боронить свою незалежність, і сьогодні втрачає країна своїх синів і доньок. Хвилиною мовчання вшанували всі пам'ять про загиблих у війнах за незалежність. А квіти, покладені до меморіального комплексу, ще довго полум’янітимуть на плитах, нагадуючи нам, живим, хто віддав своє життя за мир на нашій землі.

/Files/images/визвол4.jpg/Files/images/визвол5.jpg/Files/images/визвол3.jpg

Цього тижня в шкільній бібліотеці можна також переглянути тематичну виставку «Вони писали про війну», а учні початкової школи взяли участь у конкурсі малюнка на асфальті. Малювали сонце, небо й старанно виводили найдорожчі, мабуть, сьогодні слова: «Ми за мир!».

Кiлькiсть переглядiв: 103

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.