Як у Богданівці маленькі каштани ялинку рятують

Як маленькі каштани ялинку рятуютьМало хто не чув сьогодні про масовий збір каштанів та пункти їх прийому. Ця ідея сподобалася й нам, тим більше, що й мету мали благородну: на зароблені кошти придбати для новорічних шкільних свят штучну ялинку. Задоволення не з дешевих, але ж і красуня варта цього.

На пошуки каштанів вирушили майже всією школою. Їх і шукати довго не доводилося. Вилискували боками ледь не біля кожного обійстя й так і просилися до пакетів, кошиків чи відер, ато й до мішків. Вже нікого й не дивувала картина: іде до школи дитина, а за нею - тато чи мама з мішком каштанів на велосипеді чи машині. На благородне діло збирали й цілими родинами. Отак один по одному, каштанчик до каштанчика - та й назбирали аж … 1 тонну 715 кілограмів.

Дякуємо всім, хто приєднався до каштанового флешмобу. На рекордсменів чекає сюрприз, а на всіх нас – гарна зелена красуня.Ось так маленькі каштани врятували не одне соснове деревце, а ми вкотре переконалися, наскільки ми згуртовані й сильні, коли маємо спільну мету.

Кiлькiсть переглядiв: 124

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.