Повернутися до звичайного режиму

Методичні діалоги по-богданівськи

У перший канікулярний день педагогічний колектив Верхньотокмацького опорного закладу завітав на зустрічі з богданівськими колегами. Хлібом-сіллю й словами-вітаннями зустріли дівчата наших гостей. Нагадаємо, що на початку жовтня педагогічний колектив нашого закладу побував у Верхньому Токмаку. Знайомство, спілкування надихнули на подальші зустрічі. Перше, що захотіли побачити колеги, - це, звичайно ж, спортивний майданчик, який і в осінню пору вабить до себе яскравою зеленню й дитячими голосами. Далі запропонували гостям екскурсію у формі квесту.

За сюжетом, господарі - вчителі Богданівського опорного закладу - після довгих пошуків знайшли відповідь на питання «Як виховувати людину?», але зауважили, що секрети успіху відкриються лише наполегливим і творчим. Верхньотокмацькі вчителі без сумнівів вирушили на пошуки рятівної відповіді-скарбу. «Підказували» локації країни Школяндії муза Кліо, Коперник українського слова, крізь "павутину" доводилося добиратися до STEM-локації, за своєрідними картами - ребусами, задачами - шукали магічні місця нашої школи. Гості наші не здалися, не відступили. Молодці! Усі досягли мети, при цьому поспілкувалися з колегами й учнями, дізналися не лише про історію школи, а й села, спробували себе в петриківському розписі.

/Files/images/бібл.jpg/Files/images/кліо.jpg/Files/images/кліо1.jpg/Files/images/муз.jpg/Files/images/муз2.jpg/Files/images/муз3.jpg/Files/images/муз5.jpg/Files/images/стем.jpg/Files/images/стем1.jpg

Сьогодні є ще один привід зустрічатися з колегами - це участь наших закладів у Програмі Healthy Schools, тож і ця тема стала і предметом обговорення, і завдань квесту. Доводилося учасникам і до руханки приєднуватися, і «здорові» задачки розв’язувати. Гумор, взаємопідтримка переконували нас, що в цій Програмі ми не суперники, а партнери.

/Files/images/здорові вчителі.jpg/Files/images/здорові вчителі2.jpg/Files/images/здорові вчитлі1.jpg

Подбали господарі й про психологічний комфорт та емоційне здоров’я вчителів під час вправи «Бінго». Було дуже цікаво дізнатися про колег не лише як про хороших фахівців, а й про їх захоплення. Вкотре всі переконалися, які талановиті вчителі у нашій громаді!

/Files/images/бінго2.jpg/Files/images/бінго1.jpg /Files/images/бінго3.jpg

Кількох спілкування й обміну досвідом не вистачило, аби дізнатися більше, тож ідей для продовження зустрічей уже достатньо. Хочеться більш вузького спілкування між шкільними методичними об’єднаннями, переконані в успішних зустрічах учнів обох закладів.

Дякуємо колегам Верхньотокмацького опорного закладу за їх приїзд, за подаровані натхнення й запал. До нових зустрічей! Успіхів нам!

Кiлькiсть переглядiв: 256

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.