Вітаємо Галяна Богдана з новим досягненням!

Приємною звісткою стало повідомлення про престижну перемогу учня нашої школи Галяна Богдана у Всеукраїнському конкурсі творчих робіт "Видатні постаті закордонного українства". Умови конкурсу, власне, традиційні: хто є учасниками (здобувачі освіти 9-11 класів), підготовка презентації, дотримання умов академічної доброчесності (всі роботи перевірено на плагіат), терміни... Та було в цьому конкурсі одне АЛЕ: роботу треба було підготувати англійською мовою. Серед багатьох Prominent figures of Ukrainians abroad Богдан разом зі своїм творчим наставником Скригун Оксаною Адамівною обрали життя й діяльність Макса Левчіна, засновника платіжної системи PayPal.

Роботи, які подавалися у вигляді мультимедійних презентацій, перевірялись у кілька етапів: 1 – перевірка на наявність плагіату; 2 етап – оцінювання актуальності, новизни, структури дослідження, послідовності та зв’язності викладеного матеріалу, оригінальності представлення конкурсної роботи, технічне оформлення.

І сьогодні ми радіємо результатам і успіху: за підсумками конкурсу Богдан отримав Диплом ІІІ ступеня! Вітаємо з перемогою! Бажаємо подальших перемог, нових вершин і переможцю, і наставнику. З результатами конкурсу можна ознайомитися за посиланням.

Дякуємо організаторам конкурсу - Інституту досліджень української діаспори імені професора Любомира Винара спільно із факультетом міжнародних відносин Національного університету «Острозька академія».

Кiлькiсть переглядiв: 401

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.