З Днем Соборності! Україні - наш пісенний флешмоб і барвисті квіти!

Сьогодні школа відзначає День Соборності України. Зранку учні й педагогічні працівники зібралися в шкільному коридорі, аби приєднатися до щорічного пісенного флешмобу.

На початку заходу заступник директора з виховної роботи Скригун О. А. розповіла, що це - свято України, яке відзначають щороку 22 січня в день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році. Учням цікаво було переглянути документальні відеоролики, дізнатися, як у різних регіонах українці від малого до великого символічно єднають Східну й Західну Україну, лівий і правий береги Дніпра.

В Україні День соборності ми відзначаємо з 1999 року. На знак єднання школа разом виконала пісню «Україна – це ми!».

/Files/images/собор201.jpg/Files/images/собор205.jpg /Files/images/собор202.jpg

На початку заходу заступник директора з виховної роботи Скригун О. А. розповіла, що це - свято України, яке відзначають щороку 22 січня в день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році. В Україні День соборності ми відзначаємо з 1999 року.На знак єднання школа разом виконала пісню «Україна – це ми!». В учасників флешмобу майоріли в руках яскраві квіточки. Це кожен із нас зробив їх власноруч, аби приєднатися ще й до створення мапи квітучої України.Прекрасні слова пісні й щире виконання, «малювання» карти України, традиційні гасла й побажання миру, злагоди і єдності, сподіваємося, вселили віру в майбутнє не на один день.Дякуємо всім, хто був сьогодні з нами! Мирного неба! Слава Україні! Героям Слава!

/Files/images/собор203.jpg/Files/images/собор204.jpg/Files/images/собор206.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 105

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.