Фотоквест завершився! Вітаємо переможців

До свого логічного завершення дійшов фотоквест «Рослини з легенд». Успішно подолавши чотири етапи цікавих пошуків рослин та легенд про них, зробивши оригінальні селфі, учасники підготувалися за вихідні до вирішального етапу. Під час фінального змагання команди мали продемонструвати знання легенд та інші цікавинки. І з цим завданням усі впоралися успішно.

Не так важливо, хто вийшов у переможці, важливо, що кожен отримав позитивний досвід спілкування, роботи в команді, використання ІКТ саме у навчальній діяльності, досвід роботи з великим обсягом інформації. Саме такі моменти й відзначила кожна команда.

Сьогоднішня вікторина визначила остаточні результати. Переможцем змагань стала команда «Руйнівники міфів» (10 клас). Молодці! Учні цього класу справді розвіяли не один міф про себе. У срібні призери просто вирвалася команда «Флора» (6 клас), правда, саме «командності» учням цього класу й не вистачало. Дякуємо Харитонову Олексію за небайдужість і активність. Третю сходинку посіла команда «Мафія» (9 клас). Учні цього класу були активними у перших етапах, однак трохи спасували перед вікториною. Однак Годонюку Роману вистачило і терпіння, й наполегливості у боротьбі за перемогу. Молодець! Четвертою дійшла до фінішу команда «Патріоти» (8 клас). Правильні і вчасно виконані завдання щоразу приносили команді по два бали, однак не вистачило учасникам терпіння у пошуках легенд і згуртованості у вікторині.

На жаль, команда «Валерія» не взяла участі у жодному етапі змагань. Мабуть, учні 7 класу ще не знають, що сьогодні знання здобувають не лише за шкільною партою, а й у природному середовищі, а життя – великий учитель.

Дякуємо усім, хто брав участь і допомагав нашим учасникам! До нових змагань!

Про організацію та хід проведення заходу можна прочитати за посиланням.

Кiлькiсть переглядiв: 192

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.