Учні нашої школи своє майбутнє бачать у Чернігівському районі

23 жовтня у приміщенні Чернігівської РДА пройшов захист проектів у рамках оголошеного раніше конкурсу "Моє майбутнє в Чернігівському районі". 12 учасників з майже всіх шкіл району презентували власне бачення майбутнього свого села та району.

Нашу школу представляли десятикласниці Мендела Анастасія і Кошель Юлія. Перша учасниця розповіла про варіанти організації дозвілля молоді і не тільки. Юлія конкретними прикладами показала, скільки зроблено і скільки може зробити разом громада. Обидві розповіді супроводжувалися цікавими й доречними презентаціями.

Цікавими є і враженння дівчат від заходу, який, до речі, в районі проходить уперше. За їх словами, це безцінний досвід донесення власного "я" до широкої аудиторії, вразила привітність атмосфери і небайдужість молоді до проблем району, їх зацікавленість у покращенні життя громад. До речі, для Анастасії це перший захід такого масштабу.

4 листопада Анастасія і Юлія пройдуть стажування у одному із відділів державної адміністрації. Тож незабаром познайомимо вас і з цією подією.

Детальніше про це за посиланням

Кiлькiсть переглядiв: 107

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.