СНІД: знати, щоб жити

Перше грудня - Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Проблема настільки глобальна, що говорити про неї розпочали і з дітьми, і з дорослими. Аби вберегти, аби не сталося непоправного.

Цього року в школі таку превентивну роботу розгорнула учитель основ здоров`я Курленкова Юлія Геннадіївна, яка пройшла навчання за однією з Міжнародних програм. "Маршрутом безпеки" уже пройшли педагогічні працівники, у рамках співпраці з дошкільним закладом запросили й вихователів ясел-садка "Вишенька".

Першого грудня, саме в день бортьби зі СНІДом, відвідали тренінг і батьки. За відгуками батьків, усі відчули актуальність проблеми, відзначили необхідність таких заходів, були вдячні за нові знання й ту роботу, яку заклад проводить з дітьми.

/Files/photogallery/1466/дорослі.jpg

До речі, тренінг уже пройшли учні 9-11 класів. Жодна станція (Шляхи передачі ВІЛ", "ВІЛ/СНІД: питання й відповіді", "Поруч із тобою", " Твоє життя - твій вибір", "Захист від ВІЛ, ІПСШ та засоби контрацепції" не залишила їх байдужими.

/Files/photogallery/1466/діти.jpg

Усі учасники інтерактивної гри "Маршрут безпеки" мали нагоду переконатися у необхідності відповідального ставлення до власного життя й життя близьких людей. Як свідчить статистика, багато чого страшного в нашому житті стається через власне невігластво й байдужість. Тож сподіваємося, що отримана кожним інформація убереже від лиха.

Кiлькiсть переглядiв: 91

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.