УКРАЇНА - ЦЕ Я! УКРАЇНА - ЦЕ ТИ!

Що є Батьківщина для маленьких українців? Татові слова й мамині пісні! Рядками відомої пісні Тіни Кароль висловили свою любов до України учні Богданівської школи під час загальношкільного флешмобу. Щедрівками й патріотичними піснями приєдналася наша школа до світових флешмобів з нагоди відзначення Дня Соборності України.

Про цю подію і про те, як відзначають цю дату в Україні й світі розповіла у вступному слові організатор заходу Курленкова Юлія Геннадіївна. А далі - пісня, яку по праву називають дитячим гімном України. Щирі слова, натхненне виконання створили таку вражаючу атмосферу єдності, що потім оплески не стихали, а навпаки сильнішали ще кілька хвилин. А відповідь на гасло "Слава Україні!" - "Героям слава!"- прокотилася луною по всій школі.

/Files/images/флешмоб.jpg

Учні та вчителі школи приєдналися також до інших флешмобів, зокрема на головній сторінці сайту та в соціальних мережах розміщено зображення на тему єдиної, неподільної України.

Після таких заходів віриться, що юне покоління зробить у майбутньому все, аби наша держава була сильною, успішною, неподільною, мирною. Слава Україні! Героям слава!

Кiлькiсть переглядiв: 253

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.