Усіх запросив зустрітися з юністю вечір друзів шкільних

Четвертого березня школа гостинно зустріла своїх випускників. Зібралися традиційно всі, хто закінчив Богданівську школу, однак найбільше чекали ми на ювілярів: тих, хто закінчили школу 10, 15, 20 і 30 років тому.

Перші ж слова ведучих свята налаштували присутніх на зустріч із юністю, друзями, вчителями. А шкільний вальс повернув у ті безтурботні роки дитинства.

Усі помітили, що школа змінилася, і порівняти школу їхньої юності й сьогоднішню допомогла випускникам директор школи Івашина Г. М.

Всього було за 10 чи 11 років навчання, про це згадували класні керівники (Ланковська М. І., Трушик Т. М., Веремій Т. А.) і випускники. Ці спогади переривали на коротку мить виступи юних артистів.

З актової зали гості продовжили екскурсію школою, завітали до класних кімнат, до свого навчального кабінету та «робочого місця». Приємним моментом зустрічі для всіх випускників була екскурсія до музею образотворчого мистецтва.

Дякуємо всім, хто завітав цього дня (і не тільки) до школи. Нам приємні слова вдячності за науку, за збереження духу знань і творчості. Сьогодні більшість випускників, які проживають у Богданівці чи в розташованих поруч селах, уже привели до школи своїх дітей і є першими помічниками у вирішенні важливих питань життєдіяльності закладу.

Школа дякує всім, хто знайшов час для приємних зустрічей. Бажаємо миру, здоров’я, наснаги.

/Files/images/вечір1.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 64

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.