Повернутися до звичайного режиму

Увімкни книгу!

З таким справді агітбригадним закликом звернулися шестикласники до своїх ровесників. І хоч почали учні свій виступ сумною статистикою (за результатами соціологічних досліджень, більше половини українців не читають книг), все ж байдужими не залишили в залі нікого. Піснею і віршами, танцем і сценками доводили вони, наскільки важлива книга в житті людини. Запам`ятався й колоритний персонаж Нечитайло, репліки якого хоч і викликали сміх у залі, проте навряд чи хтось хотів би бути на його місці.

Уважний слухач і глядач мав би загинати пальці при переліку учасниками агітбригади причин починати читати книги, серед яких розвиток уяви, покращення пам`яті, розширення світогляду, збагачення словникового запасу та інші.

Приємно, що виступ учнів шостого класу - це був виступ сучасних дітей, які не розлучаються з гаджетами, проте й книгу вважають справжнім другом і порадником. Їх настанови були лаконічними, але беззаперечними: якщо хочеш поговорити з кимось - розгорни КНИГУ; якщо занудьгував - візьми КНИГУ; прагнеш знайти друга - подружися з КНИГОЮ; мрієш стати справжньою людиною - читай КНИГИ; хочеш відчути безмежні можливості людського розуму - працюй з КНИГОЮ!

/Files/photogallery/1467/P1240682.JPG/Files/photogallery/1467/P1240693.JPG /Files/photogallery/1467/P1240688.JPG

Дякуємо шестикласникам і класному керівнику Скригун Л. Л. за сучасний, цікавий, пізнавальний захід. Впевнені, що та сумна статистика не про наших учнів.

Кiлькiсть переглядiв: 123

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.