Перше вересня: свято зустрічі, перший урок і благодійна Акція.

Ось таким насиченим, але цікавим і змістовним став перший робочий день учня Богданівської школи. Втім, усе по порядку.

Від самого ранку біля школи вже лунали дитячі голоси. Це приїхали дітки з інших сіл і не могли всидіти вдома місцеві, тож місцевий Палац культури ще до початку свята був заповнений. Уже майже десять років тому школа відмовилася від формату шкільної лінійки, натомість запросила учасників на сцену, а учнів, учителів і батьків - до глядацької зали. Одне, що залишається спільне з лінійкою, так це традиційні "персонажі" - учні 1 класу. Цього року їх аж 16, перша вчителька - Курленкова В. А.

До всіх учасників навчально-виховного процесу звернулася директор школи Івашина Г. М. Керівник щиро подякувала всім, хто взяв посильну участь у ремонті школи, створенні безпечних і комфортних умов. До привітань Галини Миколаївни приєднався виконуючий обов`язки старости Ковтун А. А. і подарував першокласникам збірки казок, а від народного депутата Пономарьова О. першачки отримали блютуз.

/Files/images/свято першого.jpg

На святі директор школи вручила Рагуліній Поліні, учениці 4 класу, Похвальний лист і грошову премію від депутата обласної ради А. В. Гогунського.

Порадував усіх виступ першокласників, схвилювали слова майбутніх випускників. Цікаві сценки, пісні, слова ведучих - усі разом подарували собі свято і позитивний заряд енергії на весь рік.

ВІСТІ З ПЕРШОГО УРОКУ

Про що говорили класні керівники й учні на першому уроці? Про мир і дружбу, про європейські та загальнолюдські цінності. І не просто говорили, а стали учасниками квесту, вікторин, віртуальних подорожей.

/Files/photogallery/1502/IMG_20170901_101907-COLLAGE.jpg

Усі учасники знали про проведення вже традиційної акції "Благодійність замість квітів". Зібрані кошти (1061 гривня) будуть перераховані на лікування онкохворих дітей. Дякуємо всім, хто долучився до благородної справи. Раз добром нагріте серце вік не прохолоне!

Від самого ранку у стінах школи проходили екскурсії: учні, батьки, місцеві жителі зазирали до реконструйованої їдальні, облаштованого актового залу, відремонтованих спортзалу і навчальних кабінетів. І школа успішно пройшла цю, мабуть, найприскіпливішу "перевірку"!

Ще раз вітаємо усіх з початком навчального року, бажаємо успіхів і міцних знань! Цікавтеся шкільним життям, будьте активними учасниками!

Кiлькiсть переглядiв: 44

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.