Богданівська школа стала учасником Всеукраїнського конкурсу, організованого Міксіке в Україні

Трохи про Міксіке. Якщо перекласти це слово з естонської мови, то воно звучатиме так: ЧОМУЧКА. Міксіке - освітнє онлайн середовище надає можливість вчителям, учням і батькам створювати та використовувати власні навчальні онлайн матеріали, а також використовувати онлайн- колекцію навчальних матеріалів, яку спільними зусиллями створили педагоги-учасники проекту.

Також освітнє онлайн середовище Міксіке дозволяє організовувати та проводити навчальні змагання серед учнів школи, між учнями різних шкіл області або країни, а також між школами різних країн Європи. З 1994 року Міксіке працює в Естонії та інших європейських країнах, бере участь в освітніх проектах Европейського Союзу. У 2011 року розпочалась співпраця Міксіке з Україною за підтримки Arengukoostöö Programm (Estonian Development Cooperation)Міністерства закордонних справ Естонії.

У одному з таких конкурсів узяла участь наша школа - конкурсі інтерактивних плакатів до Міжнародного дня Землі. Серед учасників з різних областей України наша школа зайняла V місце (лише півбала не вистачило до ІІІ місця). Автор плаката - учитель біології Бистрицький Г. В. До уваги журі було представлено цікаву інформацію про нашу Землю, досвід роботи школи та активну участь дітей у природоохоронних заходах, прорекламовано художні твори українських авторів, які порушують проблему гармонії людини й природи. Переглянути плакат можна за цим посиланням.

Дякуємо за участь і презентацію досвіду колег у престижному змаганні!

Кiлькiсть переглядiв: 64

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.