Вічна слава солдату-герою і солдату без нагород!

/Files/images/розповідь.JPG

Теплими вересневими днями жителі Богданівки й навколишніх сіл словами вдячності згадують тих, хто визволяв наш край від німецько-фашистських завойовників. Сьогодні на мітинг зібралися учні й вчителі Богданівської школи, аби послухати розповідь вчителя історії про бої за визволення, про наших земляків. Тетяна Миколаївна запросила до кабінету історії, де можна переглянути цікаві матеріали-оригінали часів Другої світової війни.

/Files/images/пісня.JPG Учасникам мітингу продемонстровано тематичні відеоролики, у виконанні Путятіної Олесі та учнів 7 класу прозвучали пісня-реквієм "Мальви" та пісня-заклик "Повертайся живим!". Не оминули організатори заходу й події на Сході України, адже правнуки тих, заради кого гинули воїни в 1941-1945 роках, проливають кров і сьогодні. Тож, головне, що прагнули донести до учасників мітингу, - це мирне небо над Україною, усміхнені діти, щасливі люди.Хвилиною мовчання дорослі й діти вшанували всіх, хто поліг у боях за Україну.

/Files/images/акція.JPG

У школі активно проходить акція "Діти війни". Квітами й власноруч виготовленими подаруночками учні вітають місцевих жителів, дитинство яких було обпалене війною.

Звичайно ж, це лише маленька часточка великої данини пошани полеглим за наше життя. Сьогодні важливо пам`ятати про ті події заради мирного майбутнього.

Кiлькiсть переглядiв: 37

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.