Богданівська школа стала переможцем грантового конкурсу FIRST LEGO League від Благодійного Фонду LEGO Foundation!

Цього року небайдужий педагогічний колектив вирішив спробувати свої сили на новому поприщі й надіслали заявку на участь до організаційного комітету конкурсу FIRST LEGO League. Усього на участь у програмі-конкурсі надійшло 336 заявок. Розглянувши мотиваційні листи кандидатів, організатори запросили на другий етап 30 учасників: керівник закладу і тренер мали особисту зустріч з організаторами. І от нарешті довгоочікуване рішення - наша школи в числі переможців грантового конкурсу FIRST LEGO League від Благодійного Фонду LEGO Foundation!

Про цю новину можна прочитати на ЗапоВікі.

Детальніше про програму

У 1998 році некомерційна організація FIRSTта LEGO Group об’єднали зусилля і створили міжнародну програму–конкурс FIRST LEGO League. Місія програми полягає у тому, аби показати учням та вчителям: світ науки та технологій є неймовірно цікавим та захоплюючим! Міжнародна програма складена таким чином, щоб учні могли весело навчатись, отримуючи задоволення під час занять наукою та технікою.

Завдання кожного року присвячено певній актуальній світовій науково-технологічній проблемі. Коло цих проблем дуже широке і охоплює такі теми, як, наприклад, глобальний клімат, захист океанів, допомога літнім людям, сучасні освітні технології та інші. У цьому сезоні тема FIRST LEGO League присвячена вивченню води, її властивостей та дивовижного світу водних ресурсів.

Кiлькiсть переглядiв: 176

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.