Чим живе школа?

Останній осінній день... Відзвучали останні акорди осіннього балу, як завжди, непомітно проминули осінні канікули. І ось тридцяте листопада. Традиційна інформаційна 15-хвилинка. А далі для кожного учня вчителями підготовлено різноманітні заходи. По-перше, учні з першого по одинадцятий класи мали можливість узяти участь у двох інтерактивних конкурсах: "Колосок" і "Sunflower".

У рамках відзначення Усесвітнього Дня Гідності та участі у Всеукраїнській Акції "16 днів без насилля" учні 5-6 і 7-8 класів побували на Уроці гідності "Стоп, булінг. Вчимося жити разом". Переглядаючи мультфільми, відеоролики, телерепортажі, діти вчилися складати "булінговий термометр", давати поради жертвам психологічного насилля. Більш детально про ці заходи читайте на блозі "Терени слова" заступника директора з виховної роботи Скригун О. А.

Учні 3-4 класів стали учасниками екологічної гри-вікторини про рідний край. За 5 раундів учні встигли не лише показати власні знання, а й отримати нові. Про цей захід можна дізнатися більше зі сторінок блогу "З думкою про кожного учня" вчителя початкових класів Зінченко Ю. В.

А наймолодші учні сьогодні "пірнали" у водойми, солоні та прісні. "Окуні", "Щучки" та "Карасики" - три команди - змагалися в ловлі математичних рибок, відгадуванні казкових персонажів... А ще були танці-зігріванці із кумедною жабкою. Не забули поговорити і про проблеми довкілля. Подорож підводним царством продовжилася й на групі продовженого дня. Зі світлин, що на блозі "З думкою про кожного учня", видно, як весело й цікаво було дітям.

Усі охочі можуть стати учасниками мистецьких заходів, оскільки в школі проходять Дні мистецтва. У програмі майстер-клас Снігової королеви, гра "Веселий художник", а найбільший ажіотаж викликав веб-квест "Його величність - Хліб". Почитайте про Дні мистецтва й квест на сторінках блогу "Заходеньки знахідок" вчителя образотворчого мистецтва Скригун Л. Л.

Щодня збираються на заняття юні робототехніки. Програмуванням займаються вже й молодші учасники групи - учні 6 класу. Про те, як і чим займаються діти, читайте в статті "Цікаве життя команди "Sapterra".

А ще нашим учням весело й цікаво під час перерв, у коридорі малеча грає в колі, "в класики". Не пустує стіл, на якому розставлені шашки.

Кожен день дарує учням нові знайомства, імена, відкриття. Пізнання не обмежуються рамками уроку. Освітній простір сягає кожного куточка школи.

Дізнавайтеся про нас зі спільноти "Наше класне життя"

Кiлькiсть переглядiв: 103

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.