Змагалися й відпочивали із задоволенням

Приємно, коли змаганння поряд із втомою приносять і задоволення. Ще раз нагадаємо, якоим насиченим був день третього лютого для нашої команди робототехніків. Проте й відпочити змогли на славу.

Поряд із нагородами й подарунками - конструктором Lego команда отримала подарунковий сертифікат на 1000 гривень на гру лазертаг, або, як її ще називають, лазерний бій. Це високотехнологічна гра, яка відбувається в реальному часі і просторі. Суть гри полягає в ураженні гравців-супротивників (і, часто ще й спеціальних інтерактивних мішеней, або аулів, - «баз») безпечними лазерними пострілами з бластера-автомата. Власне «ураження» гравця відбувається шляхом реєстрації променя бластера-автомата спеціальними датчиками опонента (сенсорами), закріпленими на одязі гравця або на спеціальному жилеті (пов'язці). Усе зрозуміли? Головне, що це цікаво, захоплююче навіть для дівчаток. Наша команда обрала сюжет "Точка захвату". У нелегкій боротьбі перемогу отримали старші учасники.

Ось деякі світлини нашої команди на відпочинку.

/Files/images/гра1.jpg/Files/images/гра7.jpg /Files/images/гра6.jpg /Files/images/гра5.jpg /Files/images/гра3.jpg/Files/images/гра8.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 156

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.