День Св. Валентина - свято для всіх

Надворі ще зима, але від щирих почуттів та радості було дуже тепло у Барвінковій країні. І справді, кохання не боїться холоду. День закоханих для молодших школярів пройшов дуже весело. Діти танцювали з яблучком, малювали щасливі сердечка, ворожили на кохання, на гарні зустрічі, на подарунки. Всі жартували, співали, дарували та отримували валентинки.

/Files/photogallery/1514/Фото2595.jpg/Files/photogallery/1514/Фото2622.jpg

Не менш святково й романтично було цього дня в середній ланці. Приємно вразили грою на акордеоні Королькевич Анна й Тріщук Поліна. Дівчатка вперше виступали «на великій сцені», тож вітаємо їх і бажаємо творчих злетів! Вразив і Степаненко Нікіта зі своєю піснею "Косички". А наші юні танцюристки Бєлоконь Аліна й Кузьміна Світлана вже вдруге радують своїми хореографічними постановками. Сподіваємося, дівчата не зупиняться на досягнутому. Веселий настрій, сміх, задоволення отримали всі від театралізованої постановки "Стецькові женихання". Тут і Султан, і гарем, і Галя з гарбузом...

Молодчина й Остренко Мілена. Дівчинка займається художньою гімнастикою, тож із захопленням спостерігали за її виступом: вправи із стрічкою - кола (великі і малі), спіралі, змійки, гребені, «відбиви» палички і кидки – нікого не залишили байдужим.

/Files/photogallery/1514/P1260493.JPG/Files/photogallery/1514/P1260510.JPG

А які чудові ведучі! Сьомик Даша й Чечет Влада були неперевершені! Це всі, хто цього дня «працював», аби свято романтики, світлих почуттів сподобалося всім учням 5-7 класів. А їм дійсно сподобалося!

А що ж старшокласники? О, в них справи посерйозніші були. Не до розваг, коли твоя друга половинка (хоч і літературна) не поряд з тобою. Тож і вирушили хлопці й дівчата на пошуки свого щастя. І знайшли. Усі молодці!

/Files/photogallery/1514/би3.jpg/Files/photogallery/1514/би6.jpg/Files/photogallery/1514/би1.jpg

Вітаємо всіх зі святом закоханих, бажаємо прекрасного настрою, усмішок, радості. Поважаймо один одного, бережімо всіх, хто нам близький і дорогий!

Кiлькiсть переглядiв: 98

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.