Герої такі не вмирають. Вони будуть вічно живі

У школі пройшла лінійка пам`яті до Дня Героїв Небесної Сотні. Сумна мелодія, документальні кадри, барикади... - все знову оживає перед очима. Революція Гідності пройшла крізь серця мільйонів українців і залишила незагоєні рани й тугу. Своє життя віддали сини України за волю, за правду, за справедливість.

З 18 по 20 лютого 2014 року на Майдані загинули 115 осіб, поранено більше 2000, кілька десятків осіб зникло безвісти. Загальна кількість постраждалих – близько 3000 чоловік. Страшна статистика, та ще страшніше те, що це був тільки початок. З Майдану вирушили хлопці на передову, аби відстоювати мир в Україні. Тож схиляємо низько голови, вшановуючи всіх, хто віддав життя за нас, за Україну.

Зі словами вдячності полеглим героям та закликами до миру виступили учні 4 й 6 класів. Не можна було без сліз слухати слова ведучих Дяченко Юлії та Іванової Ольги, пісню "Білі лебеді" у виконанні Путятіної Олесі й Рекуненко Богдани.

/Files/images/майд2.jpg/Files/images/майд3.jpg/Files/images/майд4.jpg

Сподіваємося, нікого не залишили байдужими заклики: "Не чекайте, що хтось щось зробить за вас. Почніть з себе. Ми – майбутнє України, нам жити на цій землі. І ми готові бути гідними громадянами нашої України!" Саме такими хотіли нас бачити ті, хто стояв на Майдані і віддав своє життя за нас.

Але Герої не вмирають, вони серед нас!

Кiлькiсть переглядiв: 97

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.