Свої ідеї "Sap terra" презентувала представникам місцевої влади

Нещодавній візит до школи голови Чернігівської селищної ради Манича В. О. упевнив команду «Sap terra» і тренерів у зацікавленості місцевої влади вирішувати проблеми громади. Вислухавши учасників команди, Віталій Олександрович запросив учнів на засідання виконавчого комітету Чернігівської селищної ради. Звичайно ж, такій нагоді ми були дуже раді, адже отримали можливість донести нашу ідею до більш широкого кола людей.

/Files/images/зустріч318.jpg/Files/images/зустріч118.jpg

Нагадаємо, що учні нашої школи, точніше, команда «Sap terra» у рамках проекту First Lego Leagui працюють над екологічним проектом «Вода і людина». Учні обрали тему, актуальну не тільки для села Богданівка, а й, власне, для всього району – відсутність якісної питної води. Тож слухали виступ дітей уважно й зацікавлено. Спочатку розповіли про шкідливий вплив неякісної питної води на організм людини, побутову техніку, на стан грунту, Далі учні перейшли до конкретних справ: поділилися своїм баченням вирішення проблеми, надали зібрані статистичні дані й обрахунки вартості технічної та очищеної води, запросили до співпраці.

/Files/images/зустріч18.jpg/Files/images/зустріч218.jpg/Files/images/зустріч518.jpg

Сподіваємося, що зустрічі з представниками місцевої влади стануть, по-перше, доброю традицією, а, по-друге, від слів ми зможемо швидше перейти до дій. І, по-третє, такі зустрічі переконують дітей у тому, що їх ідеї та їх справи важливі, і вони можуть стати учасниками актуальних дитячо-дорослих соціальних проектів. І це, напевне, головне.

Наприкінці виступу саптерівці зазначили, що всі ми різні, але спільна мета, взаємоповага, взаємодія, уміння спілкуватися й знаходити спільну мову зроблять нас успішними. Напевне, це те, що нам зараз необхідне.

Вдячні Віталію Олександровичу за запрошення. Ми готові до співпраці. Чи готова влада допомогти нам? Побачимо.

Кiлькiсть переглядiв: 315

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.