Спілкування з людьми "поза подіями"

Продовжуємо інформувати місцеву громаду й учасників освітнього процесу про хід дослідження наших учнів в рамках конкурсу "Історія моєї громади".

Сьогодні, звичайно ж, неможливо знайти ровесників тих будівель, що стали об`єктом учнівських досліджень. Команда працює з документами, спогадами, проводить дослідження на місцях. Проте не останнє місце займає й спілкування. Зокрема, зустрічалися з учителем історії Сьомик Галиною Іванівною.

Відповідно до плану проведення дослідження члени команди зустрілися з представниками місцевої влади: в.о. старости Ковтуном А. А. та землевпорядником Богданівського старостинського округу Ісаковим П. П. Під час інтерв`ю діти поцікавилися власністю німецьких будівель та їх майбутнім. Бесіда пройшла в дружній атмосфері. Радує, що владі так само небайдужа доля будівель, є плани на перспективу.

Тепер справа за реальними, конкретними справами! Усі разом сподіваємося, що порушена "Громадським простором" тема історії громади не стане разовою акцією і миттєвим епізодом життя нашої громади.

Кiлькiсть переглядiв: 81

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.