Під час шкільного флешмобу Шевченко зазвучав в усіх куточках школи дев`ятьма мовами світу

Упродовж тижня в рамках днів української мови та літератури читали діти твори Великого Кобзаря. Аби почути кожного, організатори флешмобу "Я читаю Шевченка" попередньо визначили локації для кожного класу, тож скрізь звучали "Кавказ", "Мені однаково...", "Якби зустрілися ми знову", "Доля"... Завершальним акордом стали поезії, прочитані одинадцятикласниками. Дякуємо всім, хто приєднався. Приємно, коли учні, які були відсутні в певний день, просилися приєднатися до іншого класу, аби зачитати Шевченка.

До речі, хочемо уточнити інформацію з публікації "Славнозвісний Шевченків "Заповіт" зазвучав у школі сімома мовами світу", оскільки почули твір ще й кримськотатарською у виконанні восьмикласника Мікіша Дениса.

Читання іноземними мовами "Заповіту" стало гарним прикладом для наслідування. Уже у виконанні учнів восьмого класу почули відомі рядки англійською. Дякуємо! Молодці, восьмикласники!

Отже, кожен, кому небайдужа творчість Тараса Шевченка, змогли переконатися, наскільки популярні його твори в світі. І кожен шанувальник його поезій мав нагоду зачитати й послухати улюблені рядки. Дякуємо всі за участь.

Кiлькiсть переглядiв: 169

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.