Барвінчата в Писанковім краї

Учні 1-4 класів - мешканці Барвінкової країни - готувалися до Великодня майже два тижні. На групі продовженого дня діти активно малювали чарівні писанки. Кожна родина створювала свій маленький світ – писанкові сонечка. Також усім сподобалася ідея оздоблення писанкового деревця.

Напередодні свята діти знайомилися з різноманітними орнаментами на писанці, дізнавалися про музей «Писанка» в Коломиї, про пам’ятник українській писанці в Канаді, про найгарніші та найоригінальніші писанки, про те, як діти граються крашанками та що означають фарби на писанці. Цікавою була для дітей інформація про символічні знаки на магічному яйці, про орнаменти, що є своєрідною мальованою молитвою до весни. Різні регіони України мають свої особливі орнаменти й кольори, проте мова українських писанок – спільна.

Писанкове дерево, розмальовані дітьми писанки, цікава інформація про традиції Великодня прикрасили шкільний коридор початкової школи. Усі охочі можуть завітати на незвичайну й оригінальну виставку дитячої творчості.

/Files/photogallery/1516/IMG_20180406_113540.jpg/Files/photogallery/1516/IMG_20180406_113555.jpg /Files/photogallery/1516/IMG_20180406_113628.jpg

Писанки-творіння дитячих рук прикрасили не лише шкільну виставку. Роботи вихованців нашої школи взяли участь в Обласному фестивалі "Писанковий рай".

Переглянути світлини заходу можна на блозі "Виховний калейдоскоп"

Кiлькiсть переглядiв: 59

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.