/Files/images/навчал1819.jpg

У 2018-2019 навчальному році перший клас прийшов до Нової української школи.І це не тільки нові програми та підручники. Це абсолютно новий підхід до здійснення освітнього процесу. Прийому учнів до 1 класу НУШ передувало навчання вчителя початкової школи, англійської мови, фізичної культури, музичного мистецтва. Змінив своє призначення й навчальний кабінет: сьогодні це освітній простір з сімома зонами. У школі вперше введено посаду асистента вчителя.

За новими програмами розпочали навчання й учні 5 та 10 класів. Навчальним закладом розроблено освітню програму, в якій передбачено здійснення освітнього процесу за рахунок як інваріантної, так і варіативної складової.

Новий навчальний рік школа розпочала з участі в ряді проектів. По-перше, другий рік школа працює в Міжнародному проекті FIRST LEGO League в Україні. Також заклад виграв право брати участь у Програмі "Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів", мета якої популяризація здорового способу життя та раціонального харчування. Передбачається активна участь усіх учасників освітнього процесу. І перші перемоги в цьому навчальному році підтверджують доцільність нашої участі в цій програмі. Особливо відзначилася команда школи "Олімпійське лелеченя". Вигравши районний етап, учні стали кращими і в зональному етапі, який проходив у місті Бердянськ.

Темі здорового й раціонального харчування був присвячений ГарбузКвест. І Йшлося не лише про корисні й поживні страви з цього овоча, а й про те, як шанують його в народі, науці, медицині. Учні 5-8 класів зробили для себе багато відкриттів і про гарбуз , і про його родичів.

Для учнів початкової школи надзвичайно цікавим і повчальним став урок справедливості, який пройшов у рамках Всеукраїнської акції "Урок справедливості", організованого Асоціацією розвитку суддівського самоврядування України.

Традиційно високою є результативність виступу команд нашої школи у ІІ (районному) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад. У 2018-2019 навчальному році 17 учасників стали переможцями олімпіад з української мови та літератури, історії, правознавства, екології, англійської мови, математики, інформаційних технологій, трудового навчання, фізичної культури.

Кiлькiсть переглядiв: 237

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.