Богданівська школа - учасник Програми "Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів"

Перший навчальний день тижня приніс радісну звістку: наша школа стала учасником Програми "Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів". Організаторів надихнули наші мотивація і рішучість. Мета цієї Програми - популяризація здорового способу життя, раціонального харчування.

Що означає участь у Програмі? По-перше, активна участь у спортивних змаганнях, просвітницьких заходах, акціях, флешмобах, вікторинах... По-друге, нові знання й досвід, а ще - спілкування з друзями на спортивному майданчику, на природі... Стежте за оголошеннями, запрошуйте до участі друзів, знайомих, батьків! А ще чекаємо на ваші ідеї!

До речі, «Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів» – унікальна соціальна програма, яка реалізується Центром «Розвиток КСВ» за підтримки Mondelēz International Foundation. Програма має на меті сприяти розвитку здорового харчування, фізичних активностей та свідомого ставлення до власного здоров’я у понад 500 школах, залучивши 17 500 дітей по всій Україні протягом трьох років. Програми Mondelēz International Foundation впроваджені цього року у 10 країнах світу.

Кiлькiсть переглядiв: 271

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.