Про Місячник безпеки дорожнього руху в нашій школі

/Files/images/семикл.JPG

Традиційно вересень зустрічає водіїв табличками "Увага! Діти йдуть до школи". У свою чергу й діти вчаться бути уважними. Під час Місячника безпеки дорожнього руху школярі вивчали й повторювали правила безпечної поведінки на дорозі. Знання здобували діти в цікавій формі. Наприклад, учні 6 класу стали учасниками змагань "Безпека на дорозі: хлопці проти дівчат". З мінімальною різницею в результатах учні довели, що і дівчата, й хлопці вправні водії за умови дотримання правил дорожнього руху. Семикласники теж змагалися: дві команди -"Пішоходи" й "Водії" - згадували правила безпечної поведінки. А ще учні цього класу взяли участь у грі-вікторині "Знай правила дорожнього руху".

Нову для себе форму здобуття знань відкрили учні 5 класу: Під час місячника вони вони стали слухачами й глядачами відеолекторію "Правила дорожнього руху". А от у восьмикласників класний керівник на певний час став суворим інспектором . Під час тренінгу "Безпека дорожнього руху" діти розповідали, як діяти в конкретній ситуації, пояснювали символіку дорожніх знаків.

/Files/images/ковтун.jpg "Знаю, вмію, покажу", - заявили учні 9 класу й справді продемонстрували не тільки теоретичні знання правил дорожнього руху, а й практичні навички. Молодці!

/Files/images/вузлик.jpg

Не стояли осторонь усіх заходів і учні молодшої школи. Третьокласники здійснили гру-подорож. На певний час вони стали пасажирами чарівного автобуса, який здійснив зупинки на різних станціях: "Дорожні ерудити", "Дорожні знаки", "Світлофор Моргайко", "Автомультик". Під час цієї подорожі всі повторили правила дорожнього руху і на зупинці "Вузлики на пам'ять" склали пам'ятку "Ти - пасажир". Не менш цікавим був захід і в 2 класі. Тут діти стали учасниками гри-вікторини "Знай правила дорожнього руху".

А найменші учасники навчально-виховного процесу стали учасниками інтерактивної гри "Як Незнайко правила дорожнього руху вивчав". Діти ознайомилися з правилами дорожнього руху, вчилися переходити дорогу на пішохідному переході. Тепер можуть і казковому герою допомогти.

/Files/images/зебра.JPG/Files/images/мала (1).JPG

Тему безпеки на дорозі продовжили й вихователі групи продовженого дня: зі своїми вихованцями пройшли цікаві станції, відповіли на питання вікторини й опрацювали пам`ятки.

Сподіваємося, що всі відвідані школярами заходи виробили в них життєво важливі правила безпечної поведінки.Але не варто обмежуватися місяцем чи тижнем знань.

Шановні батьки, щоразу повторюйте з дітьми правила дорожнього руху. Також нагадуємо, що найбільш свіжі новини з життя класу, в якому навчається Ваша дитина, Ви можете знайти в спільноті "Наше класне життя". Заходьте, читайте.

Кiлькiсть переглядiв: 92

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.