Повернутися до звичайного режиму

/Files/images/пятнадцятий.jpg Рік 2015-2016 традиційно був сповнений цікавих заходів і подій. Педагогічний та учнівський колективи дбають про збереження традицій і в той же час радо сприймають і впроваджують нове.

Почесне місце у системі роботи школи зайняла технологія квест. Квестоманія охопила як учнів, так і вчителів. Школярі стали активними учасниками квестів "Рослини з легенд", "Солодке дерево", "У пошуках скарбів"та інших. А вчителі використали квести як форму навчання та обміну досвідом: до життєдайного джерела народної творчості запросили колег учителі суспільно-гуманітарних дисциплін, початкових класів, природничо-математичних дисциплін. Популярними стали й флешмоби. Поряд із мовними "Європейські мови", "Фразеологічний ярмарок", "Зважені та щасливі" найбільш улюбленим став танцювальний флешмоб, присвячений Дню Соборності України.

Щодо традицій. Не так давно започатковано загальношкільний пісенний конкурс до Дня Соборності, а вже стає доброю традицією. У 2015-2016 навчальному році він був присвячений Україні. Кожен учень з 5 по 11 клас перейнявся темою любові до Батьківщини, проблеми війни та миру.

Напевно, немає жодного учасника навчально-виховного процесу, який би не взяв участі у волонтерських акціях, яких у школі було достатньо: благодійні ярмарки, акція "Ліки замість квітів", "Великодній кошик" та інші. Можна сказати, що волонтерство для багатьох стало станом душі. До Дня Незалежності України школу відзначено за популяризацію державної символіки.

Одним із прикладів виховання любові до маленької батьківщини стала участь старшокласників у районному захисті проектів "Моє майбутнє в Чернігівському районі" .

Найбільш визначною подією не тільки для школи, а й для Чернігівського району став мовний табір. Навчальний заклад став учасником, півфіналістом, а далі - фіналістом і переможцем проекту GoCamp. Упродовж трьох тижнів діти мали можливість спілкуватися з волонтером Анною Балаж (Угорщина), вчити англійську мову під час цього спілкування, інтерапктивних ігор, екскурсій тощо.

Кiлькiсть переглядiв: 249

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.